6 vinkkiä suuren perheloman suunnitteluun

Mahtava kesäloma alkaa matkakohteesi suunnittelulla. Muista olla tekemisissä koko perheesi kanssa ennen kuin alat varata matkasuunnitelmista. Ihmisten elämä on kiireistä, ja myös vihaat varata kalliita hotelleja vain huomataksesi, että perheesi joku ei voi sallia sen olevan.

Suorituskykyinen kesäloman lomakärki on asettelu, mitä perheen ihmisten on tehtävä hätätilanteessa tai ehkä joku on eronnut perheestä. Useimmat lomanviettäjät pitävät tätä tietynä, mutta muista olla turvallisia pahoillani sijasta. Tämä on erityisen tärkeää niille, joilla perheessäsi on pieniä lapsia. Kerro heille asiat, jotka heidän on tehtävä kadonsa aikana, tai nimeä kokoontumispaikka, jonne mennä. Kun vierailet suurissa huvipuistoissa tai rentoudut vesipuistossa, lapselle on erittäin helppo vaeltaa ja eksyä.

Suunnitellessasi perheesi kesälomaa varmista, että kaikki ovat tyytyväisiä siihen, mitä sinun pitäisi tehdä lomalla sekä kuinka pitkään matkustat. Tämä voi auttaa kaikkia järjestämään sen, mitä he haluavat tuoda, ja vaatteiden vaihdon määrän muiden tuotteiden kanssa. Jos ajat lomapaikallesi, kannattaa ehkä väittää, että kaikki tuovat pelejä tai opiskelevat materiaalit matkustamisen nautinnollisuuteen.

Suunnittele etukäteen autolla matkustettaessa aihetta, jotta ajaminen olisi nautinnollisempaa. Voit esimerkiksi vuokrata autotelevision ja DVD-soittimen, jotta kaikki voivat katsella elokuvia matkalla. Tee tiettyjä ja pakkaa elokuvia, joita koko perhe rakastaa, koska et halua taistelua siitä, mitä katsotaan ennen kuin päätät koskaan saavuttaa lomapaikkasi.

On myös viisasta kannustaa perheen ihmisiä pakkaamaan muita aktiviteetteja, jotka viihdyttävät heitä. Väittävät, että he välittävät PSP- tai iPod-laitteensa millään tavalla taisteluissa siitä, mitä musiikkia kaikkien on kuunneltava. Muista myös pakata ylimääräisiä akkuja ja johtoja kaikkien laitteiden lataamiseen. Viimeinen tekijä, jonka haluat tehdä, on unohtaa loma lomalle tunnin matkan jälkeen kaikkien PSP- tai iPod-laitteiden mehut ovat loppuneet.

Jos olet menossa pitkälle matkalle ja joudut myös matkustamaan suuren matkan, varmista, että jokainen tuo tyynyn mukavuuden ja nukkuakseen. Voit jopa pakata välipaloja ja juomia, joten sinun ei tarvitse luoda pysähdyspaikka aina, kun joku tulee nälkäiseksi tai janoksi.

Kesäloman kanssa yhdessä perheen kanssa käymisen pitäisi olla miellyttävä, rentouttava ja ikimuistoinen kokemus. Edellä esitettyjen vinkkien noudattaminen voi auttaa varmistamaan, että lomastasi tulee todella hauska matka kaikille.

Share