Delhin 5 parasta gastropubia unohtumattomalle illalliselle

Päivälliselle sopivan paikan valitseminen voi olla haastavaa työtä, koska kun aloitat suunnitella päivällispäivämääriäsi, haluat kaiken olevan täydellistä. Tärkeintä kaikesta on oikean paikan valitseminen illalliselle, koska ensimmäinen vaikutelma on viimeinen vaikutelma ja oikea tunnelma on se, mikä tekee eron.

Delhissä on monia suuria maha pubeja, jos haluat mennä päivälliselle erityisen henkilön kanssa. Tällaisten paikkojen ilmapiiri hävittää romanttiset tunteet ja varmista, että päivällispäiväsi kulkee vain suunnitelmien mukaan.

Tässä ovat Delhin viisi parasta gastropubia, jotka tekevät päivällisestä päiväkokemuksesi unohtumattoman:

Rehab Gastropub – Jos haluat nauttia illallispäivämäärän ainutlaatuisessa ilmapiirissä, joka eroaa kliseistä baareista ja ravintoloista, sinun on mentävä Rehab Gastropubiin. Se sijaitsee yhdessä Delhin tapahtumapaikoissa, jotka ovat Hauz Khas Village. Tämä rento ruokailutila auttaa varmasti kokemaan parhaan mahdollisen yön. Rehab Gastropubin ilmapiiri on melko omituinen. Siellä on peilit, jotka on rivitetty tiiliseinien avulla, ja ne on tehty tyylikkäästi. Täällä tarjoilut ruoat ovat erittäin herkullisia, ja täällä soitettu musiikki asettaa sinulle miellyttävän mielialan.
Bronies Gastro Pub- Illallispäivämäärät normaaleissa pubeissa ovat yleisiä. Siksi sinun tulisi valita Bronies Gastro-pubi tänä viikonloppuna juhlimaan tai viettämään laatuaikaa kumppanisi kanssa. Upealla tanssilattialla ja mahtavilla sävelmiedoilla tämä on ihanteellinen paikka, jos haluat tanssia yön pois täydellä energialla ja innostuksella. Paikka tarjoaa myös pehmeän musiikin myös ihmisille, jotka haluavat viettää laatuaikaa rakkaansa kanssa. Ei ole parempaa paikkaa kuin tämä, jos haluat uudistaa rakkautesi.
House of Commons – Toinen suuri gastro-pubi vilkkaassa vilkkaassa Connaught -paikassa on House of Commons. Tämä maha-pubi on inspiroinut brittiläistä kulttuuria. Paikka on sisustettu, joka koostuu tiiliseinistä, nahkaverhoilusta ja himmeästä valaistuksesta. Koko asetus muistuttaa sinua Ison-Britannian aikakaudesta. Se tarjoaa erilaisia ​​ruokia, kuten meksikolaisia, italialaisia, pohjois-intialaisia, mannermaisia, kiinalaisia ​​ja välimerellisiä. Se on mukava paikka pariskunnille viettää aikaa toistensa kanssa.
Belgian olutkahvila – Belgian olutkahvila on avattu Suur-Noidan Crowne Plazalla ja on ensimmäinen tämäntyyppinen kahvila koko maassa. Tässä tarjoilut oluet ovat melko erilaisia ​​kuin tavalliset oluet. He tarjoilevat molemmat erikoisolut yhdessä niiden oluiden kanssa, jotka ovat kaikkien aikojen suosikkeja kansan keskuudessa. Koko sisustus ja ilmapiiri koostuvat belgialaisista palasista, ja saa sinut tuntemaan, että olet kääntynyt taaksepäin muinaiseen Belgiaan.
Lontoonlaiset bistro ja pubi – Aivan kuten tämän maha-pubin nimi, koko pubi on inspiroinut Lontoon vilkkaita maha-pubeja. Täältä saatavilla olevat keittiöt ovat italialaisia, intialaisia, kiinalaisia, brittiläisiä ja mannermaisia. Tämän paikan aura on melko upea, ja se on hieno maha pubi hengailla.
Aina kun illallinen päivämäärä, varmista, että olet ikuinen vaikutelma valitsemalla oikea paikka päivämäärä. Nämä paikat ovat varmasti parhaat kaikista.

Share