Hallittujen IT-palveluiden käyttäminen yrityksessäsi: Asiat on syytä tietää!

Yrityksesi IT-tarpeiden hallinta ei ehkä ole niin helppoa kuin kuvitellaan. Resurssien ja henkilöstön hallinnassa olisi hikoksia, esteitä, mutta kaiken tämän keskellä on varmistettava käytettävyys, IT-ketteryys ja parannetut asiakaspalvelut. Lyhyesti sanottuna hallituilla tietotekniikkapalveluilla tarkoitetaan tietotekniikkatehtävien ulkoistamista kolmansien osapuolien palveluihin hinnan, jota yleensä maksetaan säännöllisesti, vastineeksi. Yrityksiä, jotka tarjoavat hallittuja palveluita, kutsutaan hallinnoituiksi palveluntarjoajiksi tai MSP: ksi. Hallinnoidun palveluntarjoajan tehtävänä on varmistaa, että määritettyä IT-tehtävää hallitaan, valvotaan ja suoritetaan suunnitellulla tavalla.

Tarvitseeko yritykseni hallittuja IT-palveluita?

Kyllä ehdottomasti. Ajattele tätä tilannetta – Sinun on otettava käyttöön pilviratkaisuja, sinun on investoitava asiakastukitiimin ylläpitämiseen ja varmistettava, että kyberturvallisuustoimenpiteet ovat käytössä. Kuinka suurta osaa siitä pystyt hallitsemaan rajallisella työvoimalla? Yksinkertaisuus ja asiantuntemus ovat kaksi perussyytä, miksi yritykset käyttävät menoja hallittuihin IT-palveluihin. Periaatteessa palkkaat yrityksen asiantuntemukseksi, mutta sinun ei tarvitse maksaa yrityksen infrastruktuurista tai työvoimasta. Se on enemmän kuin laajennettu siipi yrityksellesi, mutta maksamatta siihen liittyviä kustannuksia.

Muistamatta, hallittujen IT-palveluiden avulla voit keskittyä yrityksesi ydintoimintoihin ja vapauttaa ihmisiä parempiin asioihin. Se minimoi myös kustannukset, koska käytät vain kiinteää summaa ja sitäkin skaalautuvalla tavalla. Hallinnoidut palvelut ovat joustavia, mikä tarkoittaa, että yrityksesi voi kasvaa ja laajentua tarpeen mukaan.

Hallitun palveluntarjoajan löytäminen

Kuten millä tahansa toimialalla, kaikki hallinnoidut palveluntarjoajat eivät ole samoja, joten jotkut ensimmäiset kotitehtävät ovat aina hyödyllisiä viimeisen puhelun soittamisessa. Lisätietoja siitä, mitä yritys voi tarjota. Termi ‘hallitut palvelut’ on laaja, ja on ehdottoman välttämätöntä arvioida ja ymmärtää, mitä haluat ulkoistaa ja missä määrin voit luottaa siihen kolmannen osapuolen palveluntarjoajaan. On myös aiheellista pohtia yrityksen tarpeita pitkällä tähtäimellä ja miten asianomainen hallinnoitu palveluntarjoaja sopisi. Kustannukset ovat tärkeitä, mutta päivän lopussa tärkeätä on palkkaamasi asiantuntemuksen luonne ja hinta, joka on maksamisen arvoinen.

Tarkista nyt verkosta löytääksesi luotettavia hallittuja palveluntarjoajia ja keskustele vaatimuksistasi ymmärtääksesi ratkaisuja paremmin!

Share