Kuinka tarkistaa, onko henkilökohtainen lainahakemuksesi onnistunut

n monia syitä, miksi henkilö hakee lainaa. Se voi olla yrityksen perustamista, auttaa ostamaan kiinteistöä, ostaa ajoneuvoa, siirtymään OFW: nä tai jopa maksamaan lääkityslaskuista.

Riippumatta syystäsi, on joitain pankkeja ja lainan tarjoajia, jotka auttavat sinua henkilökohtaisen lainan muodossa. Tarvitset vain henkilökohtaisen lainahakemuslomakkeen, tarvittavat asiakirjat ja hyvän luottotuloksen. Kun olet lähettänyt kaikki nämä, sinun on odotettava muutama viikko sen käsittelyä ja viimeistelyä varten. Jos teit kaiken oikein, voit lainata onnistuneesti.

Tietenkin on myös mahdollista, että hakemuksesi hylätään. Tämän välttämiseksi on tarkistettava seuraavat asiat:

Luottohistoriasi

Ensimmäinen asia, joka sinun on tarkistettava varmistaaksesi lainahakemuksesi onnistumisen, on luottohistoriasi.

Pankit ja lainan tarjoajat tekevät taustatutkimuksen siitä, onko sinulla ollut huono historia maksamalla osapuolille, mikä saattaa johtaa muihin lainan tarjoajiin ja luottokortin tarjoajiin. Joten, varmista, että suoritat kaikki tarvittavat takaisinmaksut jo ennen kuin päätät ottaa henkilökohtaisen lainan.

Säästötilisi

Oletko tarkistanut säästötilisi viime aikoina? Oletko pitänyt sitä kunnolla?

Nämä ovat kysymyksiä, jotka sinun täytyy kysyä itseltäsi nähdäksesi, onko sinulla suuri mahdollisuus saada laina hyväksyttäväksi.

Jos vastaat kieltävästi kumpaankaan kysymykseen (varsinkin jälkimmäiseen), aloita vastaaminen siihen. Jos teet niin säännöllisesti, pankit huomaavat, että voit hallita henkilökohtaisen lainasi takaisin.

Lainan pääoma

Lainan pääoma on summa, jonka kysyt palveluntarjoajalta. On erittäin suositeltavaa, että pidät sen kohtuullisessa määrässä. Näin osoitat pankille, että pyydät vain todella tarvitsemasi hintaa sekä kuinka helppoa on maksaa heille takaisin. Muista, että sinun on silti otettava huomioon korko, jonka ne tarjoavat sinulle.

Hakulomake

Ennen kuin lähetät hakulomakkeen, muista tarkistaa kaikki kirjoittamasi tiedot. Kolminkertaisesti tarkista ne jos sinun on!

Et halua syöttää jotain totta, joka voidaan selvittää myöhemmin. Ole rehellinen kuin pystyt olemaan, etenkin kun kyse on työllisyyttäsi, asuntolainasi ja taloutta koskevista yksityiskohdista.

Puhelinlinjasi

Monet lainanhakijat eivät omista tärkeitä avoimia puhelinlinjoja, joilla pankit ja lainan tarjoajat voivat ottaa heihin yhteyttä.

Lainan tarjoaja yleensä soittaa sinulle takaisin, kun olet jättänyt hakemuksen. On monia syitä, miksi he tekisivät tämän – yksi niistä on kaikkien heille lähettämiesi tietojen tarkistaminen.

Pitäkää puhelinlinjasi (henkilökohtainen puhelin ja lankapuhelin) mahdollisimman paljon auki lähetettäessä lainahakemusta.

Ottaa mukaan:

Muiden pankkien ja lainan tarjoajien kansalaisten henkilökohtaisen lainan ottaminen voi johtaa joko epäonnistumiseen tai menestykseen. Kolminkertaisesti tarkista kaikki tämän luettelon tiedot ollaksesi jälkimmäinen!

Share