Kuinka voit kehittää vaikuttavan kotisivun verkkosivustollesi

Verkkosivun kotisivu on ensisijainen ovi verkkosivustolle jäljellä olevalle osalle maailmaa. Se on verkkosivuston ensimmäinen sivu, jonka kävijät näkevät. Kotisivu on ensimmäinen tilaisuus tehdä uskomattoman vaikutuksen ihmisiin. Vierailijat viettävät vain muutaman sekunnin etusivulla saadakseen käsityksen siitä, ovatko he oikeassa paikassa vai tulisiko heidän siirtyä muille verkkosivustoille. Joten tässä postituksessa kerromme sinulle kaikista niistä huomioista, jotka sinun on pidettävä mielessä kotisivun suunnittelun yhteydessä.

Kuinka verkkosivuston tavoite eroaa kotisivun tavoitteesta?

Verkkosivun päätavoite on rohkaista kävijöitä palkkaamaan heidät palveluihinsa ja tuotteisiinsa. Se myös houkuttelee käyttäjiä liittymään tilaajaluetteloonsa. Kotisivun tavoitteena on saada kävijät selvittämään, vastaako verkkosivusto heidän tarpeitaan, ja siirtyä eteenpäin kotisivulta muuntamis- ja myyntisivuille. Verkkosivun rakentajat ovat luotettavia ohjelmistoja, joiden avulla sen käyttäjät voivat luoda upean verkkosivun heitä tekemättä mitään koodausta.

Kotisivutyypit

WordPress antaa käyttäjille luoda verkkosivustolle kolmen tyyppisiä kotisivuja:

Staattinen kotisivu
Dynaaminen kotisivu
Widgets-kotisivu
Vinkkejä vaikuttavan verkkosivuston kotisivun luomiseen

Pidä se yksinkertaisena

Älä yritä kertoa koko tarinaasi asiakkaillesi. Se näyttää heille houkuttelemattomalta. Pidä sisältö keskittyneenä, selkeänä ja yksinkertaisena.

Käytä englannin kieltä

Älä ole kovin luova, söpö tai taitava. Keskity tarjoamaan nopea katsaus yrityksesi toimintaan vain viidessä sekunnissa.

Tee sisällöstä saatavilla.

Anna kävijöille tapoja päästä tärkeimpiin sisältöihin, jotka sisältävät linkit sivun sisältöön, verkkosivuston navigointivalikkoon, alatunnisteeseen ja sivupalkkiin.

Käytä visioita

Kukaan ei halua lukea tylsää esseitä verkossa. Sen sijaan tartu valokuviin saadaksesi huomion nopeasti. On nähty, että strategisesti sijoitetuilla visioilla on potentiaali kiinnittää katsojien huomioita kymmenen kertaa kuin pelkkä tekstiviesti.

johtopäätös

Kotisivun tavoitteen määrittämisen nähdään olevan perusvaihe luotaessa strategiaa, joka houkuttelee asiakkaitasi verkkosivustolle. Kaikki nämä vinkit auttavat ehdottomasti luomaan verkkosivustosi vaikuttavimman kotisivun.

Share