Muotisuunnitelmia, joita pidetään ikonisimpana

Jotkut vaatetustrendit tulevat voimaan ja kestävät vain lyhyen ajan, ennen kuin ne korvataan seuraavilla, mutta kuuluisten muotimarkkien, kuten Diorin, Saint Laurentin ja Chanelin tekemät konseptit kestävät helposti ajan testin eivätkä koskaan tule tilalle.

Chanelin kolmiosainen teos, YSL: n safari-takki ja Burberryn kaivos ovat vain muutamia ikonisista muotityyleistä, joita kaiken ikäiset naiset yleensä käyttävät. Seuraavat mallit, Chester Jefferiesin mukaan. pidetään ikoni-ikäisimpinä ja vaikutusvaltaisimpana koskaan luotuina.

Coco Chanel

Hän on luonut monia muotisuuntauksia, joita tavallinen ihminen ja korkean muodin asukkaat käyttävät. Tuotteita, kuten LBD ja 2.55 läppälaukku, on helppo löytää.

Chanel-pukua – riippumatta siitä onko se Lagerfeld-versio vai alkuperäinen – pidetään yrityksen ikonisena allekirjoituskohteena.

Grace Kelly, Jackie O ja monet muut menneisyyden ja nykypäivän muotikuvakkeet ovat pukeutuneet pukuun, mikä tekee siitä muotituotteen, jolla on suuri kestävyys.

Burberry Trench

Thomas Burberry perusti Burberryn vuonna 1856 Britanniassa päällysvaatteiden valmistukseen. Thomas patentoi materiaalin nimeltä gabardiini, jota pidettiin säänkestävänä.

Vuonna 1998 aloitettiin Prorsum-suunnittelijalinjan lanseeraus, joka oli melko menestyvä. Burberry-tuotemerkki nautti vuosikymmenien ajan ja pysyi tuoreena suunnittelija Christopher Baileyn avulla, joka auttoi brändiä pysymään modernina.

Ison-Britannian upseerit korostivat Burberryn harakkaa ensimmäisen maailmansodan aikana, mutta myöhemmin siitä tehtiin tuote suurelle yleisölle ja se on merkin kuvauksellisin esine.

Takilla on täydellinen avioliitto tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä, ja se on todennäköisesti muotia ikuisesti.

Dior-balettihame

Toisen maailmansodan jälkeisessä aikakaudella Christian Dior laski helman alaosaan, ja joillekin tämä nähtiin vievän naisten muodin takaisin.

Dior oli sopusoinnussa naisten ajatusten kanssa ja tiesi, että naiset hyväksyvät naisellisuuden vuosien varrella.

Sodan päättyminen muutti asenteita asenteessa muotia kohtaan, koska haluttiin tyylit, joissa olisi enemmän hohtoa, ja ranskalainen suunnittelija loi tällaisen tyylin hameilla täytetyillä hameilla ja sinkittyjen vyötäröiden kanssa.

Modernissa muodossa Diorin balettihame löytyy yleensä t-paidasta tai nahkatakista, sen sijaan, että olisit suosittu sen luomisen aikana, mutta se antaa silti naisellisen ilmeen, jota Dior alun perin halusi.

Ferragamo ‘Vara’ -pumput

Ferragamon ‘Vara’ -pumput on luotu 35 vuotta sitten ja ovat klassinen muoti.

He olivat Fiamma Ferragamon luominen 1960-luvulla, joka oli yrityksen perillinen. Kengissä oli matalat korot, pyöristetty varpaat, perheen allekirjoitus leimattu kulta, ja grosgrain-nauha, jotka kaikki tekivät niistä helpon tunnistamisen käyttäjillä.

Vuonna 2007 kenkäsuunnittelu päivitettiin, kun ‘Varina’ lanseerattiin. Tämä ottaa kengät tekevät niistä litteät ja esillä rento baletti tyyli.

YSL tupakointitakki

Naiset näkevät Yves Saint Laurentin henkilönä, joka on yksi tärkeimmistä asioista naisten voimistamisessa muodin avulla.

Laurentin vuonna 1966 tekemä takki, nimeltään Le Smoking Tuxedo, nähtiin muotiasusteena, jossa yhdistyi naisten feminiinisyys ja maskuliinisuus. Se auttoi aloittamaan uuden vaatteen aikakaudella, jota naiset voisivat käyttää eri paikoissa, rentoista ympäristöistä yritysvaatteisiin.

Takki, joka on samettista ja mustaa villaa, on muutettu useita kertoja vuosien varrella. Ja sitä nähdään maailmanlaajuisesti.

Tätä ikonista muotikappaletta voidaan käyttää yksinään tai sekoittaa sitä hiukan.

Manolo Blahnik Stiletto

Manolo Blahnik Stiletto nähtiin ensimmäisen kerran vuonna 1971 Ossie Clarkin muotikiitotiellä. Kengät olivat ainutlaatuinen jalkinekappale aikakaudella, jolloin korkokengät ja alustakengät olivat suosittuja.

Piikkikoru koristeltiin esineillä, jotka pidettiin erittäin naisellisina, kuten nauhat, kirsikat, pitsi ja paljetit. Kengän suosio nousi jälleen 2000-luvun alkupuolella johtuen siitä, että kengät saivat varvasten hajoamisen trendiksi.

Share