Opas Girdleille, vyötäröharjoittajille, korseille ja korseteille

Jättääkö S-sanan ääni sinut tuntemaan itsesi hiukan pelotettuna? Kesä …. siitä puhumme. Kesä voi varmasti tarkoittaa mahdollisuutta rentoutua upealla rannalla, siemailla viileällä cocktaililla ottaen näkymiä tai pitää hauskaa BBQ: ta perheen ja ystävien kanssa, mutta se voi tarkoittaa myös erittäin kuumaa säätä. Toisin sanoen kaikki käyttävät paljaita tarpeita ja näyttää siltä, ​​että se on.

Jos ajatus vaatteiden asettamisesta kuumalla säällä saa sinut tuntemaan heikkoutta polvissa, sinulla ei oikeastaan ​​ole mitään hätää. Meillä on Elle Courbeessa useita hyviä ideoita sinulle. Ne auttavat sinua osoittamaan parhaat ominaisuutesi, kuten nämä kauniit käyrät, ja antavat sinulle kaiken mitä tarvitset tuntemaan itsesi itsevarmana ja kaunana naisena. Blogissamme on paljon vinkkejä muotovaatteista ja loputon kysymys; pitäisikö sinun käyttää rintaliivit sänkyyn?

Ehkä olet jo kokeillut ohjaushousuja tai jopa käyttänyt korsettiä, mutta sinulla ei ehkä ole aavistustakaan missä vyöt tulevat peliin, samoin kuin muita muotovaatteita, joten tässä on luettelo parhaimmista kappaleistamme ja pieni selitys mitä he toimittavat.

Pany Girdles – Rajoittamaton tuki

Toisin kuin korsetit, vyöt voivat antaa tukea ilman, että sinulla on tätä rajoitettua tunnetta, koska niitä ei ole luutonta, vaan valmistettu materiaalista, joka antaa suuren puristuksen. Vyömme ovat saatavana useissa tyyleissä, kuten pyöräilyhousut ja ohjaushousut, jotta voit keskittyä vatsasi ja pohjasi tasoittamiseen ja nostamiseen.

Tarjoamme useita vyöhykkeitä, olemme erityisen huolestuneita Naturanan naisellisesta sukkahoususta, koska se on vahvistanut tukea ja pitsireunus kuolee.

Vyötärökouluttajat antavat sinulle muutoksen

Vyötärökouluttajat pyrkivät ehdottomasti muuttamaan muotoasi ja antamaan sinulle tämän kadehdittavan tiimalasihahmon. Itse asiassa he ovat tällä hetkellä melko kuumia muotivaateyhteisössä kiitos Holywoodin A-listereiden, kuten Kylie Jennerin pukeutuneen heille. Voit tarkastella viestiä “Vyötäröharjoittelu: alkuvinkkejä tappajakäyriin”, se antaa paljon lisätietoja.

Vyötäröharjoittimet, jotka on erityisesti suunniteltu käytettäväksi treenin aikana, toimivat lämpögeneesin kautta, toisin sanoen ne sulattavat rasvan pois. Varmista, että saat haluamasi tulokset käytettäessä oikean kokoista etkä pidä sitä koko päivän – suositeltu enimmäisaika on 8 tuntia.

Jos vyötäröharjoittelu on uutta sinulle, voit valita Bodycorset-vatsanhallintamuotoilumme, joka auttaa sinua kohdistamaan kaikki mahalaukun pullistumat ja minimoimaan ne kohoumat ja kuopat, joita me kaikki vihaamme nähdä.

Korsetit – luodaan käyriä, joille kuolee

Korsetit voivat myös korostaa käyriämme, aivan kuten vyötärökouluttajat voivat, ja antaa meille kauniin siluetin luomalla samalla hyvän asennon. Korsetit ovat tullut erittäin suosittuja myöhään, kiitos jälleen niille A-listeille, kuten Kim Kardashianille, muistatko uskomattoman tiukka korsettipuku, jota hän käytti vuoden 2019 Met-galassa?

Tarjoamme Shirly of Holywood -satiini korsetti, jossa edessä on useita luuttomuutoksia ja ylimääräinen mukavuus ja taipuminen tarjoavat pitsi-takaosa. Ihastuttava suloinen rintakuvalinja on myös osa satiini valkoista muotoilua ja voit halutessasi ostaa sopivan G-stringin.

Korsetit – vaikea lyödä

Suunniteltu modernin plus koon mukaan, korsetit yhdistävät korsetin tarjoamia muodon parannuksia rintaliivin tuella. Sileän siluetin juhlakorrselettamme ei ole langallinen ja siinä käytetään hengittävää ja kevyttä kangasta, riippumatta siitä, mitä mieltä olet, se voidaan liu’uttaa alapuolelle antamaan sileä siluetti. Kolme osakoukkua ja kolme asentoa koukussa ja silmässä tarkoittavat myös, että sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja mukavuudesta.

Share