ROTARYJÄRJESTELMIEN TYYPIT

Sana kierto tarkoittaa yksinkertaisesti kääntämistä keskipisteen ympäri aivan kuten pyörää tai kääntö akselille. Tässä artikkelissa puhumme lisää pyörivistä järjestelmistä tai koneista ja siitä, mihin niitä käytetään, ja monesta muusta. Keskitymme pyörivään siirtokoneeseen eräänlaisena pyörivänä järjestelmänä.

Pyörivä siirtokone

Edellä mainittu kone (Rotary Transfer Machine) on eräänlainen työkalu, jota käytetään yleensä metallien työstöön. Tämä tietty kone koostuu erittäin suuresta indeksointipöydästä, jota ympäröivät koneasemat. Tätä erityistä pyörivää siirtokonetta käytetään pääasiassa erittäin suuren määrän esineiden tuottamiseen vain lyhyessä ajassa.

Pyörivän siirtokoneen toiminta

Pyörivän siirtokoneen työkappaleet sijaitsevat usein eräänlaisissa kuormalavan kaltaisissa kiinnikkeissä, jotka on indeksoitu radiaalisesti. Hyvin järjestetty koneistusoperaatio suoritetaan samanaikaisesti vain tietyn ajanjakson ajan valmistusprosessissa olevalle työkappaleelle, jota yksinkertaisesti kutsutaan “työkappaleiksi”. Taulukko, joka on jo indeksoitu, jatkuu tai jatkaa pyöriä jatkuvasti joko pystysuunnassa tai vaakatasossa. Kun indeksointiin käytetty taulukko on kääntynyt, koneen toiminnan epävakaus jatkaa toistamista samalla työkappaleella, jota edellinen koneasema tehdään. Tätä osaa työstää tyypillisesti edellinen asema. Tässä suunnittelussa on yhdistelmä automatisoitua osaa kytkettynä toimiin, jotka suoritetaan samanaikaisesti.

Pyörivän siirtokoneen sovellukset

Tämän tyyppistä pyörivää järjestelmää (Rotary Transfer Machine) käytetään yleisesti ja tyypillisesti suurimman osan metallien tuotantoon suoraan automatisoidussa teollisuudessa ja myös ilmanpaineen ja paineen hyödyntämiseksi hyvällä ja järkevällä tavalla. nestettä. Pyörivän siirtokoneen eri osat vaihtelevat yksinkertaisimmasta kompleksiin. Mutta kaikki nämä riippuvat suuresti jokaisesta työstötyökalusta, joka usein tai aina toimii välineenä, joka mahdollistaa yhden tai useamman osan valmistamisen suunnittelukäyttöön. Rotaryjärjestelmät ovat yleensä erittäin hyvä idea tehtaallesi. Minikokojensa ansiosta se tarjoaa paljon avointa lattiatilaa työalueellasi. Vuosittain pyörivä siirtokone voi tuottaa jopa 100 000 yksikköä ja sitä voidaan laajentaa yli miljoonaan yksikköön.

Pyörivä siirtokone pystyy suorittamaan melkein kaikki tehtaalla suoritettavat tehtävät. Se antaa sinulle vakiotuloksen ja parhaan mahdollisen tuloksen poraamalla, kiertämällä, merkitsemällä, jyrsimällä, upotettaessa, lyhentämällä ja vastaavia.

pyörivä pöytä

Pyörivä pöytä toimii myös samalla tavalla kuin pyörivä siirtokone. Se on työkalu, jota käytetään metallien työstöön. Tämän työkalun avulla käyttäjä voi pystyä suorittamaan porauksia tai leikkauksia tietyn akselin ympäri.

Pyörivä pöytä asetetaan tyypillisesti tasaiseksi, kun taas se pyörii pystysuunnassa akselilla. Puhutaanko nyt nyt pyöröpöydän joistakin käyttötavoista. Ensin keskustellaan pyöröpöydän käytöstä.

Mihin pyöröpöytää voidaan käyttää

Pyöröpöytää voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:

Porata reikiä samalla etäisyydellä
Leikkaa monimutkaisempia käyriä
Pyörivällä pöydällä on mahdollista leikata suoraa kulmaa riippumatta
Sitä voidaan käyttää leikkaamaan kaaria ja monia muita
Sovellukset

Pyörivällä pöydällä on paljon sovelluksia ja sitä voidaan käyttää niin monella tavalla. Sitä voidaan käyttää tieteellisessä teollisuudessa tärkeiden osien tarkastamiseen ja valmistukseen. Sitä voidaan käyttää myös automaatiossa ja ilmailualalla. Pyörivällä pöydällä on myös tärkeä rooli elokuvateollisuudessa. Sitä voidaan käyttää tarkkuuden ja tarkkuuden saamiseksi elokuvaa tai valokuvaa ottaessasi.

Share