terveys4 Käytetyn auton todellisen tilan indikaattorit

Monet ihmiset myöntävät, että heidän tärkein huolenaihe käytetyn auton ostamisessa oli sen kunto. He sanovat, että he eivät tienneet miten varmistaa Hyundai Santro Xingin kunto Bangaloressa. He saivat mekaanikonsa tarkastamaan auton heitä varten.

Vaikka on aina hyvä, että mekaanikko suorittaa tarkastuksen, voit tehdä myös joitain asioita.

Tarkista renkaat

Tämä voidaan tehdä paljain silmin. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä tässä on nähdä, ovatko renkaiden harjaukset selviä vai eivät. Jos niitä ei ole, rengas on kulunut. Tällöin renkaasta olisi tullut erittäin sileä, mikä voi vaikuttaa sen pitoon tiellä.

Tarkista palovammat

Jos autoa ei ole kunnolla huollettu, moottoriöljy jättää jälkipolvien jälkiä mustien renkojen muodossa. Jos autoa ylläpidetään kunnolla, moottoriöljy vaihdetaan säännöllisesti, eikä se jätä palovammoja.

Tarkista ruoste ja reikät

Monta kertaa myyjät maalaavat autonsa ennen tarkastusta piilottaakseen todisteet ruosteesta tai lovista. Mutta jos maalitöitä ei tehdä kunnolla, pinnalla olisi reikä. Muodostuu pieniä kuplia. Voit tuntea tämän liikuttamalla kättäsi hitaasti auton pinnan yli. Tällainen harjoitus auttaa sinua myös paikkojen ja naarmujen löytämisessä.

Tarkista auton tavaratila

Tämä on yksi alue, joka antaa sinulle hyvän käsityksen auton kunnosta. Kosteuden tai ruosteen osoittaminen osoittaa, että vesi imeytyy auton reikien tai halkeamien läpi. Se antaa sinulle myös kuvan auton pohjasta.

Share