Viivästynyt siemensyöksy: Sinun ei tarvitse enää elää sen kanssa

Kutsutaan myös heikentyneeksi siemensyöksyksi, viivästynyt siemensyöksy on erektiohäiriöiden muoto. Se on yleinen lääketieteellinen ongelma, joka koskee miehiä, jotka tarvitsevat yli 30 minuutin seksuaalista stimulaatiota siemensyöksyyn, ja joissakin tapauksissa he eivät ehkä pysty siemensyöksyyn ollenkaan. Jotkut miehet kokevat tämän ongelman ajoittain, kun taas toiset miehet voivat taistella tämän ongelman kanssa elinikäisenä. Jotkut miehet pystyvät edelleen siemensyöksyyn itsetyydytyksestä, mutta eivät pysty saavuttamaan orgasmia kumppanin kanssa.

Hyvä uutinen on, että ammattitaitoisen urologin Newburgh NY: n avulla voit torjua tätä ongelmaa. Joillekin miehille ongelma on parantumaton, mutta sitä voidaan hallita jatkuvalla hoidolla.

Mikä aiheuttaa siemensyöksyn viivästymisen?

Usein miehet, joiden siemensyöksyä on viivästynyt, kärsivät muista terveystiloista tai heillä on psykologisia huolenaiheita, jotka estävät heitä nautimasta yhdynnästä. Joistakin syistä, joilla miehillä voi olla psykologisia ongelmia seksin suhteen, on se, että se on tabu joissakin kulttuureissa ja uskonnoissa, ja toiset saattavat kärsiä suorituskyvyn ahdistuksesta, joka kieltää tyydyttävän seksuaalisen vapautumisen.

Muita yleisiä syitä, jotka voivat kärsiä viivästyneestä siemensyöksymisestä, ovat suhdestressi, joka voi joko aiheuttaa tai pahentaa ongelmaa.

Sairaudet voivat myös aiheuttaa viivästynyttä siemensyöksyä, kuten psykotrooppisten lääkkeiden, mukaan lukien masennuslääkkeet, psykoosilääkkeet ja verenpainetaudin (korkea verenpaine) lääkkeiden, kuten Inderal, ottaminen. Laittomat huumeet voivat myös heikentää miesten orgasmia, samoin kuin alkoholismi.

Mitä hoitoja on saatavana viivästyneeseen siemensyöksyyn?

Urologisi Newburgh NY suorittaa fyysisen tutkimuksen ja pyytää henkilöhistoriaasi viivästyneen siemensyöksyn diagnosoimiseksi. Urologi ei pysty vain diagnosoimaan viivästynyttä siemensyöksyä, vaan ehkä paljastamaan taustalla olevan fyysisen ongelman, joka estää orgasmin, kuten rakenteelliset viat syntymästä lähtien.

Urologi voi määrätä psykoterapiaa, seksiterapiaa ja lääkkeitä viivästyneen siemensyöksyn hoitamiseksi. Kaikki nämä auttavat miestä lisäämään seksuaalista nautintoaan ja vähentämään hänen ahdistustaan ​​seksuaalisen suorituskyvyn suhteen. Se voi jopa auttaa miesten hedelmättömyydessä tai kyvyttömyydessä raskaaksi.

Mitä voin tehdä erektiohäiriöistä tai viivästyneestä siemensyöksystä?

Onneksi sinun ei tarvitse elää tyydyttämättömästä seksielämästä. Itse asiassa Crystal Run Healthcare -palvelussa on monia potilaalle räätälöityjä hoitomenetelmiä viivästyneen siemensyöksyn ja kaikkien muiden urologisten huolenaiheiden hoitamiseksi sekä miehille että naisille. Ymmärrämme, että tämä on turhauttava ongelma ja myös erittäin arkaluonteinen huolenaihe, ja kohtelemme sinua ansaitsemallasi arvokkuudella ja kunnioituksella, jotta voit palata nauttimaan seksistä uudestaan ​​ja voidaksesi orgasmin normaalisti.

Jos haluat lisätietoja, käy verkkosivuillamme tai soita meille jo tänään.

Share